Енергозберігаючі вікна, що це і для чого?

Зігріватися можна по-різному. Можна пити  каву, чай або глінтвейн. Можна зануритися у ковдру та проводити у ліжку весь вільний час. Можна, нарешті, зігрітися теплом чийогось серця. Але якщо перелічені вище способи Вас не влаштовують, то треба купити енергозберігаючі вікна!

Види енергозберігаючих вікон

Одна з причин, чому дерев’яні вікна, які стояли в оселях наших дідуся та бабусі, тепер не користуються попитом – це їхня здатність поглинати тепло. Таким чином, оселя зі звичайними вікнами постійно втрачає тепло, обігріваючи саме вікно та вулицю. Тепер, коли опалення коштує надзвичайно дорого (якщо у Вас воно автономне), або коли батареї ледь теплі (у квартирах з централізованим опаленням), енергозберігаючі вікна стають просто необхідними.

Енергозберігаючі вікна – це конструкції зі склом, на яке нанесено спеціальне низькоемісійне покриття. Скло з таким покриттям має низьку теплопровідність, а тому є хорошим теплоізолятором. Енергозберігаюче скло чудово пропускає ультрафіолетове проміння, затримуючи при цьому інфрачервоне. А це означає, що кімната з таким вікном буде чудово освітленою та теплою.

Енергозберігаючі вікна мають величезні переваги взимку, тому що вони чудово збережуть тепло Вашої оселі. Але такі вікна незамінні й влітку, тому що завдяки своїм теплоізолюючим властивостям вони збережуть ранкову прохолоду приміщення.

Існує два види енергозберігаючих вікон – з k-склом та i-скло. Щоб досягти енергозберігаючого ефекту, на k-скло наносять оксид олова, а на i-скло – оксид срібла. Вікна з i-склом зберігають тепло набагато краще, але вони мають і суттєвий недолік – є надто крихкими. Саме тому таке скло легко руйнується не тільки від ударів, але й під впливом дощу, снігопаду або граду. Саме тому i-скло частіше знаходиться всередині склопакета. Зате вікна з  k-склом мають майже необмежений термін придатності та можуть використовуватися навіть у вікнах з одинарним склінням. І ті, й інші енергозберігаючі вікна мають свої переваги. І тільки Вам вирішувати, що обрати.

Багатьох цікавить питання, як відрізнити звичайні вікна від енергозберігаючих. Це досить важко зробити, але можливо. По-перше, уважно подивіться на скло. Якщо Ви помітили темно-зелений відтінок – то таке скло має енергозберігаюче покриття. По-друге, піднесіть до скла запалений сірник чи запальничку. Полум’я на енергозберігаючому склі матиме малиновий ореол.

Звичайно, виробники вказують на своєму вікні, чи воно є енергозберігаючим. Для цього на вікно наноситься спеціальна наклейка. Так що Ви завжди можете переконатися, що отримали саме енергозберігаюче вікно.

Де купити енергозберігаючі вікна?

Компанія «Ваша оселя» пропонує виготовлення та встановлення енергозберігаючих вікон у Вас вдома або в офісі. Процедура замовлення досить легка. Ви можете написати нам на нашому сайті або замовити послугу «зворотній дзвінок». Так Ви зв’яжетесь з нашими менеджерами, яким зможете поставити необхідні запитання, якщо вони у Вас виникли. Коли ж Ви остаточно вирішите, наш замірник прийде до Вас у зручний час. Він виконує точні заміри, проводить розрахунки та укладає з Вами договір. І вже через кілька днів Ви насолоджуєтеся новим, гарним вікном, завдяки якому Ваша квартира або офіс стануть ще теплішими, затишнішими та світлішими. При цьому Ви суттєво зекономите на опаленні, що є вагомим аргументом для кожного українця.

Спеціалістам нашої компанії можна довіряти – ми на ринку вже більше 14 років. За цей час ми встановили вікна у багатьох будівлях Львова та за його межами. Більше 10 000 клієнтів залишили про нас позитивні відгуки. Ми допомогли їм – а тепер допоможемо і Вам встановити енергозберігаючі вікна та зробити Ваше приміщення теплим!

Наші роботи:
Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час