Як вибрати пластикові вікна? Питання-відповіді.

Пластикові вікна щороку стають дедалі популярнішими. Такий вибір пояснюється високим рівнем якості вікна та відносно низькою вартістю. При цьому інформації щодо видів пластикових вікон та правилами користування такими вікнами все ще мало. Потенційні покупці мають безліч питань, на основні з яких ми дамо відповіді.

1. Скільки коштує пластикове вікно?

Так, це перше питання, яке клієнт ставить нам. Відповідь на нього ми даємо в індивідуальному порядку, адже на вартість Вашого пластикового вікна впливає багато чинників. Вартість залежить від:

1. Профілю вікна, який Ви оберете

2. Товщини та якості склопакета Вашого вікна

3. Виробника, якого Ви виберете. Німецькі виробники пластикових вікон обійдуться Вам дорожче вітчизняних, проте вони відрізняються високим рівнем якості

4. Розміру Вашого вікна

5. Додаткових послуг, як-то фарбування, ламінування, монтаж-демонтаж вікна, підбір фурнітури ітд.

За цими факторами наші представники оцінять Ваше замовлення індивідуально та дадуть відповідь щодо вартості вікна.

2. Чи потрібно мені викликати професійного замірника та монтажника?

Почнемо з замірювання. Багато хто вважає, що може сам правильно виміряти вікно, або що вікна у його квартирі стандартні, тому їх не потрібно замірювати. Насправді, кожне вікно унікальне. Ніхто не гарантує, що віконний отвір у Вашій квартирі був ідеально виміряний із самого початку та має унікально правильно геометричну форму. Товщина стін теж буває дещо різною, різниця у міліметрах, але точність грає важливу роль при монтажі вікна. Тому довірте цю відповідальну роботу професіоналам, які мають свої хитрощі.

Щодо монтажу, його обов’язково мають проводити сертифіковані робітники. Погано змонтовані, пластикові вікна втрачають свої переваги. Наші спеціалісти зможуть встановити Ваше вікно не тільки швидко, але й міцно! Таким чином, Ваше приміщення буде гідроізольоване та пароізольоване, а шви будуть герметично закладені, що убереже Вас від вуличного шуму. Саме тому ми рекомендуємо доручити замірювання вікон та монтажні роботи спеціалістам.

3. Як вибрати профіль пластикового вікна?

Профіль пластикового вікна, тобто його каркас, має величезне значення. Саме завдяки правильно підібраному профілю вікна, воно служитиме Вам довго та вбереже від холоду і шуму. Обираючи профіль пластикового вікна, зверніть увагу на його товщину, глибину (від 60 до 70 мм вважається оптимальною глибиною), кількість повітряних камер (важливо, щоб було не менше 4) та зовнішній вигляд.

4. Як підібрати фурнітуру до пластикового вікна?

Фурнітура – це теж важлива частина вікна. Саме завдяки якісній фурнітурі Вам буде зручно користуватися вікном. Його стильний зовнішній вигляд теж залежить від фурнітури.

При цьому треба пам’ятати, що зовні Ви бачите лише одну ручку, а всередині – це цілий механізм, що складається з петель, кронштейнів та поворотних елементів. За історію його існування пластикове вікно відкривається до 60 000 разів. Чи зможе неякісна фурнітура протриматися настільки довго?

5. Чи є пластикові вікна герметичними?

Так, пластикові вікна є герметичними. Через грамотно встановлене пластикове вікно ніколи не потрапить зайва вода у приміщення, холодне повітря не проникне до Вашої теплої оселі, та сторонні звуки так і залишаться не почутими всередині. Але вікно буде герметичним лише у тому випадку, якщо воно було якісно виміряне та встановлене.

6. Як довго прослужить пластикове вікно?

Дехто вважає, що пластикове вікно не здатне в принципі прослужити довго, та строк його служби становить близько п’яти років. Насправді пластикове вікно здатне простояти більше 50 років, а от ущільнювач дійсно має періодично замінятися. Але роботи по заміні ущільнювача є недорогими та неважкими.

Отже, Ви бачите, що пластикові вікна недарма є найпопулярнішим вибором на сьогоднішній день. Якщо у Вас ще є питання щодо пластикових вікон, наші спеціалісті готові Вам дати відповідь онлайн чи за телефоном в індивідуальному порядку!

Наші роботи:
Залишіть свій номер телефону і ми зателефонуємо вам у зручний для вас час